Reede, aprill 13, 2018
 

Lambingu maalid Arturi juures

Esmaspäevast on Kõrgessaare vaba aja keskuse näituse­saalis ehk Arturi juures avatud Ott Lambingu (62) maalinäitus “Paarisjälg”. Näitusel esitleb autor seitset suuremõõtmelist akrüülmaali ajavahemikust 2005–2018.
Näitusevoldikul on kirjas, et Ott Lambingul on oma kunstnikukarjääri jooksul olnud kokku 802 tööd-tegemist ning ta on kujundanud 330 näitust. Kokku on Lambing Hiiumaal näitusi koostanud ja kunstielu vedanud üle 30 aasta.
Näitus on üleval 16. maini.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411