Kolmapäev, aprill 18, 2018
 

Kaalutletud rahalised otsused aitavad vältida võlgnevusi

erakogu
Soovid osta kodu või hankida uue auto? Tahad kodu remontida? Pesumasin läks rikki? Elus võib ette tulla mitmesuguseid ootamatuseid, mis mõjuvad rahakotile laastavalt. Suuremate väljaminekute puhul ei pruugi vajaminevat rahasummat parasjagu olemas olla, mistõttu tekib mõte pöörduda panga või muu finantsasutuse poole laenusooviga.

Ehkki laenamine on omamoodi tabuteema, ei tohiks seda karta, kui käitud vastutustundlikult ja enne laenuotsuse tegemist analüüsid lähemalt erinevaid võimalusi. Milline laenupakkumine on soodsaima intressiga? Kes pakub parimaid lepingu lõpetamise tingimusi? Kes on mainekaim?

Ära karda laenu, vaid enne laenuotsuse tegemist võrdle laene Financer.com abil. Käepärane portaal aitab sul mõne hetkega leida parima valiku Eesti finantsasutuste võrdlemise teel. Võrdle teenuseid, leia parimate tingimustega võimalus ja tee kaalutletud otsus, mis aitab rahamure lahendada nii, et saad muretult edasi toimetada.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411