Teisipäev, aprill 24, 2018
 

Jüriööl jooksis Kärdlas ligi 300 jooksusõpra

erakogu
Jüriöö jooksul osalesid Kärdla põhikooli, Hiiumaa gümnaasiumi, Emmaste põhikooli, Lauka põhikooli, Hiiumaa vallavalitsuse, hiidlaste korvpalliklubi Askus, politsei- ja piirivalveameti ning Hiiumaa jooksugrupi esindused.
Kokku jooksis Vabaduse tänavale maha märgitud distantsil 26 võistkonda ehk 260 jooksusõpra.
1.–3. klasside arvestuses võitis Kärdla põhikooli 3.b klass, 4.–6. klasside arvestuses Kärdla põhikooli 6.b klass, 7.–9. klasside arvestuses võitis Kärdla põhikooli 8.b klass ning 10.–12. klasside arvestuses sai esikoha Hiiumaa gümnaasiumi 10. klass. Täiskasvanute võistkondade arvestuses võitis Emmaste põhikool.
Samas autasustati ka ennetus­programmi “Suitsu­prii klass” Hiiumaa osalejaid. Suitsuprii klassi programmi lõpetas edukalt 143 õpilast. Valla­vanem Reili Rand tänas kõiki programmi edukalt lõpetanud 17 klassi lapsi. Võistluse rahalise peaauhinna võitis loosiga Kärdla põhikooli 4. a klass.
ELIISE LIIAS

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411