Reede, aprill 27, 2018
 

Jørn Johansen valiti Norra-Eesti kaubanduskoja juhatusse

Kristi Kuusmik-Orav
Norra kroonprints Haakon ja kroonprintsess Mette-­Marit on sel nädalal, 25.–26. aprillini Eestis ametlikul visiidil.
Eile avasid nad Innovation Norway ja Ettevõtluse arendamise sihtasutuse korraldatud Norra-Eesti ärifoorumi. Hiiumaalt kutsuti foorumile BioBag grupi juhatuse liige ja selle Hiiumaa tütarfirma, ASi Dagöplast norralasest tegevjuht Jørn Johansen.
Päev varem valiti Johansen Norra-Eesti kaubanduskoja kaheksaliikmelisse juhatusse. Koja juhatuse liige Annely Särglep ütles, et Johanseni kutsus kandideerima tema ise pärast seda, kui oli eelmisel aastal kuulnud tema ettekannet Vihula mõisas. “Ta esitles Vihulas oma tooteid ning tema arusaamad ja maailma­vaade olid väga inspireerivad,” ütles Särglep.
Johansen võttis ette­paneku vastu, kandideeris ja osutus valituks. Särglep avaldas arvamust, et valik langes tema kasuks ka tänu inspireerivale esitluskõnele, milles Johansen rääkis oma taustast ja panusest ettevõtte arengusse, aga ka kontaktivõrgustikust. “Muljet­avaldav oli tema positiivne suhtumine, et ka nii­suguses eraldatud kohas nagu seda on Hiiumaa, on võimalik olla edukas ette­võte,” vahendas Särglep.
Eestis tegutseb u 400 Norra ettevõtet, millest 60 on ühinenud Eesti-Norra kaubandus­kotta.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411