Teisipäev, aprill 17, 2018
 

IThäire võis jätta soodustuseta

Rahvastikuregistri teenustes võis reedel esineda tõrkeid, mistõttu ei rakendunud praamid.ee e-teenin­dusest piletit ostes püsielaniku soodustus, teatas TS Laevad enda kodulehel.
Laevafirma soovib enammakstud summad esimesel võimalusel tagastada ja palub vea tõttu täishinnaga pileti ostnud klientidel ühendust võtta meiliaadressil info@praamid.ee Ühtlasi vabandas laeva­firma ebamugavuste pärast.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411