Teisipäev, aprill 17, 2018
 

Hiiumaa trio finaali

Pühapäeval selgus Eesti võrkpalli meistrivõistluste teine finalist, kui Bigbank Tartu alistas poolfinaalis kolmandat korda Pärnu võrkpalliklubi (VK).
Otsustavas mängus, mis lõppes tartlaste 3:0 (25:22, 25:19, 25:22) võiduga, olid üles antud kõik kolm tiimis pallivat hiidlast – Markus Uuskari, Robin Valting, Stefan Kaibald –, ent mänguaega teenis vaid viimane. Kaibald oli teises poolfinaalkohtumises 13 punktiga Tartu tiimi parim.
Finaalseerias, mis algab 2. mail, kohtub Tartu Bigbank selle hooaja valitseja, Saaremaa VKga, kes poolfinaalis Selver Tallinna alistas.
Hergo Tasuja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411