Reede, aprill 20, 2018
 

Emmaste võitis nutispordis karika

Hergo Tasuja
12. aprillil kogunesid vabariigi tragimad nutisportlased Jõgevamaa gümnaasiumisse. Finaalvõistlusel selgusid tänavused karikavõitjad ning Emmaste põhikool oli parim keskmise suurusega koolide seas.
Emmaste oli liidrirollis ka eelvoorude järel, ent karikavõidust mõelda ei julgetud. Kooli matemaatikaõpetaja ja nutispordi eestvedaja Margus Sõmer selgitas, et esimesel hooajal jäädi väikeste koolide arvestuses karikast ilma 12punktise vahega ja eelmisel hooajal kaotati keskmise suurusega koolide seas parimale vaid 6 punktiga.
“Nüüd siis üllatavalt kindel esikoht – ise arvasin, et Tamsalu võib ära võita,” hindas Sõmer Emmaste põhikooli saavutust, 5221 punkti. Teine oli Tamsalu gümnaasium 4636 punktiga ja viies Käina kool 4060 punktiga.
6.–7. klasside arvestuses teenis Kertu Liisa Põtter teise koha ja Aveliin Post oli seitsmes, 3. klassi õpilaste seas oli Veronica Ellermäe kolmas ning 1. klassi konkurentsis pälvis Ott-Kristjan Kadakas seitsmenda koha.

HERGO TASUJA

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411