Teisipäev, aprill 17, 2018
 

EE büroohoone müüdud

OÜ Frankness Group asutati kuus kuud tagasi mullu 28.septembril ning selle juhatusse kuuluvad Kristi ja Georg Linkov. Ettevõtte põhikapital on 2500 eurot ja tegevusala inforegistri andmeil reklaami vahendamine meedias.
Kuuse märkis, et Eesti Energia on hoone omanikuga sõlminud viie aastase üürilepingu ja ruume jääb seniks edasi kasutama Elektrilevi.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411