Reede, märts 9, 2018
 

Trulli ilus emakeel nukuteatris

Ave Maria Mõistlik
Emakeelepäeval, 14. märtsil kell 18 oodatakse kõiki keelehuvilisi Kärdla nukuteatrisse Uus tänav 1 kohtuma luuletaja Ilmar Trulli luulega.
Nukuteatri juht Kersti Ojasalu rääkis, et neid seob ammune sõprus Trulliga, kes on meie ühe emakeele­hoidja, Mati Lepna lapsepõlvesõber.
“Mõni aasta tagasi käis luuletaja meil külas, tal oli just ilmunud kogumik “Rähniravi”, millest lapsed tegid lavastusliku luulekava. Nüüd ilmus Trullil uus luuleraamat “Mannekeeni talu”, mida Mati tutvustab,” rääkis Ojasalu.
Ettekandmisele tulevad Trulli emakeelepäevaks kirjutatud värsid “Emakeelepäevapraad” ja “Keelepeks”. Veel saab näha algklasside etteastet sõnamängudest ja etüüdidest ning Küla Karla esitab oma hiiukeelset loomingut.
Riigilipp langetatakse väikese tseremooniaga päikese­loojangul kell 18.24.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411