Teisipäev, märts 20, 2018
 

Selgub Krossi preemia laureaat

Harda Roosna | Hiiu Leht
Mullu anti esimest korda Jaan Krossi kirjandusauhind üle Hiiumaal Kassaris.
Pühapäeval, 25. märtsil antakse Kassari rahvamajas üle tänavune Jaan Krossi kirjandusauhind. Auhinna üleandmise tseremoonia algab kell 12.
Päev varem, laupäeval 24. märtsil kell 16 linastub Kärdlas kultuurikeskuse kinosaalis režissöör Peeter Simmi ja produtsent Märten Krossi dokumentaalfilm “Söerikastaja”, mis kõneleb kirjanik Jaan Krossist (19. veebruar 1920 – 27. detsember 2007).
Samal päeval kell 17.30 algab Hiiumaa muuseumi Pikas majas Vabrikuväljak 8 kirjanduslik koosviibimine ““Hea uskuda on mõnda väikest imet” – räägime lootusest”. Publiku ette astuvad Tõnu Õnnepalu, Mait Vaik, Paul-Eerik Rummo, Viiu Härm, Arvo Valton, Harri Rinne ja Hiiumaa gümnaasiumi noored. Sissepääs tasuta. Tallinnast tuleb selleks puhuks Hiiumaale kirjanike liidu buss.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411