Laupäev, märts 31, 2018
 

SEB: saarte ettevõtjad suurt kasvu ei oota

SEB uuringu Baltic Business Outlook kohaselt prognoosib vaid 5 protsenti Hiiu- ja Saaremaa väike- ja keskmise suurusega ettevõtetest (VKE) alanud aastal käivete märkimis­väärset kasvu. Võrreldes naabermaakondadega, on uuringus osalenud saarte VKEd ka ettevaatlikumad uute investeeringute planeerimisel. Aastaga on Lääne-Eesti ettevõtete optimism kasvanud keskmiselt 4 protsendi võrra, kõige rohkem Pärnumaal, kus käibekasvu ennustavate ettevõtete hulk tõusis aastatagusega võrreldes tervelt 10 protsenti.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411