Esmaspäev, märts 12, 2018
 

Praktiline koolitus toiduainetööstusest

Reedel, 16. aprillil kell 9.15 algab Tuuru majas Vabrikuväljak 1 Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise professori Mati Roasto koolitus. Koolitusel jagatakse praktilisi teadmisi ettevõtjale, kuidas arendada toiduainetetööstuse ettevõtet. Samuti tutvustatakse toidu säilimisaja juhendit, toidu säilimisaja määramise etappe, tootmishügieeni seoseid toiduohutuse ja toidu kvaliteediga, tootmishügieeni mõjutavaid faktoreid ja palju muudki. Seda, kas koolitusele veel kohti jagub, saab küsida Katrin Sarapuult telefonil 5341 5285.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411