Teisipäev, märts 20, 2018
 

Hiidlaste panus JK Saarepiiga edusse

erakogu
Jalgpalliklubi (JK) Saare­piiga, mille koosseisus mängivad ka hiidlased, tuli Saaremaa minijalgpalli meistriks ja võitis ka naiste saalijalgpalli rahvaliiga.
Saaremaa minijalgpalli meistrivõistlustel 4. märtsil oli võidukas JK Saarepiiga, mille ridades andsid võidu heaks oma panuse ka meie Jaanika Küttim ja Liisu Koppel. Kokku osales viis naiskonda, Saarepiiga võitis neljast mängust kõik neli ja kindlustas sellega endale nii meistritiitli kui kuld­medalid.
11. märtsil oli JK Saare­piiga jaoks saalijalgpalli rahva­liiga viimane mäng, mis oli vaja võita selleks, et teist aastat järjest kindlustada endale meistritiitel. Selles mängus toetasid saarlasi ka hiidlased Liisu Koppel, Jaanika Küttim, Kersti Riil, Marika Koppel ja Kristina Ivaškiva. Kokku osales sel aastal selles mängusüsteemis viis võistkonda ja vastasega mängiti läbi kaks korda, nii kodus kui võõrsil. See tähendas, et hiidlaste kodumäng toimus Kuressaare spordikeskuses. Peaaegu kõik võõrsil peetud mängud toimusid Tallinnas või Tallinna lähedal. Kokku teeniti kuus võitu, üks viik ja üks kaotus.
Kahjuks koostreenimise võimalust meil pole, aga sellegipoolest tuleb mäng meil hästi välja. Meie tugevus seisnebki ehk selles, et JK Saarepiiga tiimis ollakse nagu üks, mis sest, et oleme eri saartelt, aga tahe jalgpalli mängida on meid kokku toonud ja loodan, et see jätkub nii ka tulevikus.

Jaanika Küttim
Kersti Riil

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411