Reede, veebruar 23, 2018
 

Vallasekretärid said ministri tänukirja

Ants Orav
Rahandusministeeriumi regionaalhalduse osakonna Hiiu talituse juht Ants Orav andis neljale endisele valla­sekretärile üle riigihaldusministri Jaak Aabi tänukirjad töö eest haldusreformi protsessis. Tänukirja said endine Käina vallasekretär Helen Härmson, kes praegu töötab Hiiumaa valla­sekretärina, endine Pühalepa vallasekretär Riina Lilleõis, kes praegu töötab Hiiumaa valla perekonnaseisutoimingute ja personalispetsialistina, endine Hiiu vallasekretär Helika Villmäe, kes praegu on Hiiumaa valla vallasekretäri abi ja endine Emmaste vallasekretär Kairi Arunurm, kes nüüd on ametis Hiiumaa valla juristina.
Ants Orava sõnul olid nad ühed olulisemad ja järjepidevamad haldusreformi läbiviijad ja õiguspädevuse tagajad ning on jätkuvalt ametis haldusreformi protsesside suunamisel.
Orav ütles, et soovis tänukirjad üle anda tänasel pidulikul aktusel Käina kultuurikeskuses, kuid ilmnes, et vaid üks tunnustuse saanu saab seal osaleda. “Tahtsin hoida maksimaalset üllatusmomenti ja neile kõigile korraga tänukirjad üle anda. Üleeile see õnnestus ja toimis hästi,” oli talituse juht rahul.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411