Teisipäev, veebruar 20, 2018
 

Paasoja koondises

Eesti meeste korvpallikoondisel seisavad nädala lõpus ees tähtsad mängud maailmameistrivõistluste valiktsüklis. Reedel kohtutakse võõrsil Kreeka rahvusmeeskonnaga ja pühapäeval kodus Iisraeliga. Esmaspäeval alanud treeningutele kutsuti 14 mehe seas ka Martin Paasoja.
Eesti koondis mängib H-alagrupis koos Kreeka, Suur­britannia ja Iisraeliga. Novembris kaotasime võõrsil Iisraelile 68:88. Koduses Kalevi Spordihallis alistasime britid 73:70. Eesti asub Kreeka ja Iisraeli järel kolmandal positsioonil.
CSS Craiova klubis Rumeenia kõrgliigas palliv Paasoja on kahe mänguga kogunud keskmiselt kümme punkti ja neli lauapalli 21 mänguminutiga.
HERGO TASUJA

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411