Reede, veebruar 9, 2018
 

Noored jää­purjetajad võitsid MMil kolm kulda

Noorte- ja juunioride maa­ilma- ja Euroopa meistrivõistlustel, mis toimusid Šiauliais Rekyva järvejääl, krooniti maailmameistriks DN juunioride klassis Rasmus Maalinn Pärnu Jahtklubist, Ice-Optimist klassis Karl Ader Saaremaa Merispordi Seltsist ja IC-Optimist tüdrukute arvestuses Lisbeth Taggu Pärnu jahtklubist. Meie Jorgen Kuivonen jahtklubist Dago platseerus kaheksandaks.
Eestist osalesid võistlustel Ice-Optimist klassis: Romi Safin, Lisbeth Taggu, Angeliina Maria Isabel Õunap, Andrias Sepp, Karel Ratnik, Karla Luhar ja Pert Salundi Pärnu jahtklubist (PJK), Georg Paomees, Mark Paomees ja Karl Ader Saare­maa Merispordi seltsist (SMS), Jorgen Kuivonen jaht­klubist Dago.
DN klassis võistlesid Rasmus Maalinn ja Kaur Oskar Volt (PJK), Melvin Aasav Tallinna jahtklubist, Kevin Grass ja Joosep Laus (SMS).
Ice-Optimist klassis astus üles kokku 29 sportlast kaheksast riigist ning DN juunior klassis 36 sportlast kuuest riigist.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411