Reede, veebruar 9, 2018
 

Noored jää­purjetajad võitsid MMil kolm kulda

Noorte- ja juunioride maa­ilma- ja Euroopa meistrivõistlustel, mis toimusid Šiauliais Rekyva järvejääl, krooniti maailmameistriks DN juunioride klassis Rasmus Maalinn Pärnu Jahtklubist, Ice-Optimist klassis Karl Ader Saaremaa Merispordi Seltsist ja IC-Optimist tüdrukute arvestuses Lisbeth Taggu Pärnu jahtklubist. Meie Jorgen Kuivonen jahtklubist Dago platseerus kaheksandaks.
Eestist osalesid võistlustel Ice-Optimist klassis: Romi Safin, Lisbeth Taggu, Angeliina Maria Isabel Õunap, Andrias Sepp, Karel Ratnik, Karla Luhar ja Pert Salundi Pärnu jahtklubist (PJK), Georg Paomees, Mark Paomees ja Karl Ader Saare­maa Merispordi seltsist (SMS), Jorgen Kuivonen jaht­klubist Dago.
DN klassis võistlesid Rasmus Maalinn ja Kaur Oskar Volt (PJK), Melvin Aasav Tallinna jahtklubist, Kevin Grass ja Joosep Laus (SMS).
Ice-Optimist klassis astus üles kokku 29 sportlast kaheksast riigist ning DN juunior klassis 36 sportlast kuuest riigist.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411