Teisipäev, veebruar 27, 2018
 

Korstnas põles tahm ja lauda kõrval traktor

Pühapäeval, 25. veebruaril kella 11 ajal hommikul said päästjad väljakutse Emmaste külla, kus teataja sõnul põles elumaja korstnas tahm. Päästjate saabudes põles tahm korstnajalas vähesel määral ja tulekahju sumbus ise.
Laupäeval, 24. veebruaril veidi enne südaööd said päästjad väljakutse Viiri külla, kus teataja sõnul põles lauda kõrval seisev traktor. Päästjate saabudes põles traktor veel osaliselt, kuid süttinud oli ka lauda abihoone lagi. Päästjad kustutasid sõiduki ning eemaldasid hoone vahelae, et tulekoldele ligi saada. Põleng kustutati kella poole kaheks öösel.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411