Teisipäev, veebruar 20, 2018
 

Kirjanduse aastapreemiate nominendid

erakogu
Kirjanduse sihtkapitali aastapreemiate saajad selguvad emakeele­päeval, 14. märtsil. Preemiate kandidaadid valisid välja kirjanduse siht­kapitali nimetatud žüriid, kes hindasid eelmisel aastal ilmunud tekste 11 kategoorias. Pikas loetelus leiab nii mõnegi Hiiumaaga seotud nime. Luule kategoorias on nomineeritud Andrus Kasemaa (pildil) luulekogu “Olla luule­taja”, esseistikas Tõnu Õnnepalu “Valede kataloog. Inglise aed”, kategoorias ilukirjanduslik tõlge võõrkeelest eesti keelde Paul-Eerik Rummo ja Riina Hanso – Henrik Ibsen “Peer Gynt” ja artikliauhinnale on nomineeritud Vaapo Vaheri “Ernst Enno hiiumaisus”, mis ilmus Loomingus number 6.
Preemiafondi suurus on 52 000 eurot.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411