Reede, veebruar 9, 2018
 

Hiiu naised võrkpalliliigades

Hiiumaa on teada tuntud võrkpallikants ja hiidlasi mängib kõikides liigades. Siinkohal väike ülevaade naiste meistriliiga ja esiliiga mängijatest ja seisudest.
Naiste meistriliigas on hiidlastel põhjust kaasa elada Tallinna Ülikoolile, kus mängimas Maret Kuuse (Pukspuu), ning TTÜ/Trade­house naiskonnale, kus mängib Johanna Maar. Seitsme mänguga on tabeli liider TÜ/Eeden, kel kogutud 18 punkti, Tallinna Ülikool on viie peetud mängu ja 12 punktiga teisel kohal ning TTÜ/Tradehouse nelja mängu järel neljandal kohal.
Naiste esiliigas on hiidlasi pallimas viis, nelja võistkonna kooseisus. Kõige paremini on läinud Peetri VK-l, kes kümne mänguga kogunud kaheksa võitu, kaks kaotust ja 22 punkti ning on esimest kohta hoidva Kuressaare (24 punkti) ja teist kohta hoidva Ülenurme
(23 punkti) kannul. Peetri VKs mängivad Jaana
Timofejev ja Kati Nelis (Vann). Neljandal kohal on nelja võidu, kuue kaotuse ja 15 punktiga Sparta naiskond, kus mängib Anett Karjamaa. Kuuendalt kohalt leiab VK Kramp N1 naiskonna, kel seitse punkti ja kus mängib Mirje Roasto. Seitsmendal kohal on kolme punktiga Neemeco/ Gerardo’s Toys, kus pallib Gerli Enula.
Kristi Linkov

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411