Teisipäev, veebruar 20, 2018
 

“Hiiu luule raamat” esiviisikus

erakogu
Raamatukaupluste kett Apollo kuulutas neljapäeval välja rahvahääletuse tulemused, kus selgusid nii 2017. aasta lemmikud kui ka läbi aegade parimaks valitud eesti autorite teosed. Läbi aegade parimaks eesti raamatuks valiti Oskar Lutsu “Kevade”. Eelmise aasta parimate raamatute edetabelitesse jõudsid aga peamiselt menukid, millel oli lisaks rahva poolehoiule ka müügiedu. Arvatult leiame parimate ilukirjandusteoste 2017 esiviisiku kolmandalt kohalt Tõnu Õnnepalu “Valede kataloog. Inglise aed”.
Rõõmsa üllatusena aga lõpetab parimate luule­raamatute esiviisiku Tiiu Heldema koostatud “Hiiu luule raamat”.
Nagu lisatud pildilt näha, osalesid raamatu koostaja Tiiu Heldema, kunstnik Riina Degtjarenko ja küljendaja Piret Jürisoo ka pidulikul sündmusel.
“Kui vaatasin, kellega “Hiiu luule raamat” koos kandideeris, siis oli uhke tunne nii väärikas seltskonnas olla,” ütles raamatu välja andnud MTÜ Hiiu Öko juhatuse liige Aivar Viidik. “Mulle kui väljaandjale ja hiidlasele meeldib väga, et meie raamatut on nii kõrgel tasemel märgatud. See aitab hiiu sõna nii Eestis kui maailmas levitada, mis ongi selle raamatu üks suuri eesmärke.”

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411