Teisipäev, veebruar 13, 2018
 

Hiisile hõbe, Mällile pronks!

Kristel Mäll
Treener Toivo Pruuli kergejõustikuõpilased tegid ajalugu Eesti U18, U20 ja U23 meistrivõistlustel kergejõustikus. Lasnamäe kergejõustikuhallis peetud võistlustel tõusid 60 meetri jooksus U18 vanuseklassis poodiumile kaks hiidlast, kes võistlesid kergejõustikuklubi Hiiker värvides. Pikka aega vigastuspausi pidanud Joel Hiis jooksis end ajaga 7,28 sekundit hõbemedalile ning Marcus Mäll 7,30 sekundiga pronksile. Hiis jäi sellega vaid kümnendiksekundiga, Mäll kolme kümnendikuga alla võitjale Mark Heidmetsale (SK Elite Sport), kelle aeg oli 7,27 sekundit.
“Uhke päev Hiiumaa spordiajaloos!” kommenteeris Hiiumaa spordikooli direktor Kristi Linkov sotsiaal­meedias.
HARDA ROOSNA

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411