Reede, veebruar 23, 2018
 

EV100 pidustused Hiiumaal jätkuvad

Kärolyn Kivistik | Hiiu Leht
Laupäeval tähistab Eesti Vabariik oma sajandat sünnipäeva. Sel puhul on nädala jooksul Hiiumaa eri paigus toimunud ja toimumas mitmeid kontserte. Pidustustega alustas Emmaste osavald, kus sünnipäevakontsert kõlas Emmaste põhikooli saalis laupäeval. Esinesid noored taidlejad, rahvatantsurühmad Nobejalad ja Taherpill ning Vigala meeskoor. Teisipäeval tähistati sünnipäeva Püha­lepa osavallas Suuremõisa lossis piduliku kontserdiga, kus astusid üles Suuremõisa lasteaed-põhikooli lapsed, naiskoor Anna ja tantsurühm MõisaProuad. Neljapäeval peeti Eesti sünnipäevapidu Kõrgessaare osavallas Lauka põhikoolis, kus publikule esinesid õpilased.
EV100 pidustused kulmineeruvad täna kell 18 Käina kultuurikeskuses, kus ligi poolteist tundi kestval kontserdil astuvad üles igas eas esinejad kõigist Hiiumaa piirkondadest – kokku sümboolselt sada esinejat. Kontserdile on oodatud kõik Hiiumaa valla elanikud. Transpordi Käinasse korraldas vald ja sõidusoovist tuli teada anda teisipäevaks.
Laupäeval tähistatakse vabariigi aastapäeva Kassari rahva­majas ja pühapäeval Hellamaa perekeskuses.
Lisaks suurematele pidudele osavaldade keskustes tähistasid EV100 ka kõik saare koolid ja lasteaiad.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411