Teisipäev, veebruar 6, 2018
 

ETV tutvustab Luidja Tsirkusetalu

HARDA ROOSNA
ETV 11. veebruari saates “Töörööbikud” räägib psühholoog Helena Echrenbush, kuidas ta ühel kenal päeval otsustas oma Hiiumaa maakodusse rajada tsirkusetalu, kus ta nüüd suure õhinaga erinevate projektide kallal toimetab. Koos Helenaga läheb kaamera Tohvri hoolde­kodusse, kus Luidja Tsirkusetalu andis etenduse ja hooldekodu elanikel silmad särama pani. Aga mitte ainult – ka mõnikümmend Emmaste last ja täiskasvanut said sellest tsirkusemelust osa. Saate võtted Tohvril toimusid 15. jaanuaril.
Lisaks Helena tegemistele näidatakse ka akrobaat Ireeni, kes gümnaasiumi lõpetamise järel valis tsirkuse­artisti elukutse ning turnib ja trikitab nüüd mööda ilma ringi. Ühtlasi otsitakse saates vastust küsimusele, kas tsirkusega on võimalik endal hing sees hoida?
Saate režissöör on Märten Vaher, autor-toimetaja Marit Ummelas, produtsent Hannela Lippus.
Saade “Töörööbikud” on ETV eetris pühapäeviti kell 11.15, kordus kolmapäeva hilisõhtul ja neljapäeva pärastlõunal.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411