Teisipäev, veebruar 6, 2018
 

91 000 eurot ühisülesanneteks

Riigihalduse minister kinnitas nimekirja, mille alusel eraldatakse täiendavaid rahalisi vahendeid omavalitsustele ülesanneteks, mida omavalitsused teevad edaspidi koostöös, jätkates tegevuse lõpetanud maavalitsuste ülesandeid.
Kokku toetatakse omavalitsuste maakondlikke arendustegevusi enam kui 2 miljoni euroga. Hiiumaa summa on ligi 91 000 eurot ehk kõigist teistest väikseim.
“Toetus eraldatakse kohalike omavalitsusüksuste volikogude poolt määratud maakondlikule koostööorganile, et nad saaksid ühiselt kavandada maakonna arengut ja suunata selle elluviimist ning ühiselt täidetavate rahvatervise, turvalisuse ja kultuurivaldkonna ülesannete täitmiseks,” selgitas riigihalduse minister Jaak Aab. Hiiumaal sõlmitakse toetusleping otse Hiiumaa vallaga.
Eelnimetatud summadest toetatakse maakonna arengu­strateegia koostamist, maakondlikku võrgustikutööd ja väliskoostööd ning maakonna turundamist, turvalisuse nõukogu tööd, maakonna rahvastiku tervise analüüside ja strateegiate koostamist, maakonna kultuuripoliitika kujundamist ja elluviimist ning üleriigiliste laulu- ja tantsu­pidude maakondliku komisjoni tööd.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411