Teisipäev, jaanuar 16, 2018
 

Tunnustatakse vabatahtlikke

Siseministeerium kutsub tunnustama siseturvalisuse vabatahtlikke ja neid toetavaid ettevõtteid, asutusi, ühinguid ja eraisikuid. Ettepanekuid oodatakse neljas kategoorias: aasta vabatahtlik päästekomando või reservpäästerühm; aasta vabatahtlik merepäästeühing; aasta abi­politseinike rühm; aasta siseturvalisuse vabatahtlike toetaja. Kandidaate saab esitada 22. jaanuarini siseministeeriumi veebilehel. Välja valitakse kuni kümme füüsilist või juriidilist isikut ja kolm rühma, mis tunnustuse pälvivad. Tulemused tehakse teatavaks 27. veebruaril siseministeeriumis toimuval pidulikul vastuvõtul.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411