Reede, jaanuar 5, 2018
 

Noorte puuriturniiri võitsid Esimesed

erakogu
Esmakordselt Hiiumaa jalgpalli ajaloos korraldati ka noorematele jalgpallihuvilistele puuriturniir. Omavahel mängisid lapsed sünniaastaga 2005–2008 ehk 21 lapse seast moodustati kohapeal neli võistkonda, kes läksid ihaldatud tiitlit püüdma. Võistlusel jäid alistamatuks väga intrigeeriva nime võtnud võistkond Esimesed koosseisus Jonatan Saarnak, Karl Aleks Talvi, Henri Kallas, Marten Meo ja Oliver Piil. Esimesed võitsid teisele kohale mänginud FC Hiiumaa seisuga 5:3, kolmandaks tulnud FC Pony 3:2 ja neljandaks jäänud PSG 3:2. Kristi Linkov

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411