Reede, jaanuar 12, 2018
 

Kuus endist maavanemat on ametis kohalikes omavalitsustes

Endine Jõgeva maavanem Viktor Svjatõšev töötab alates eelmisest nädalast Jõgeva valla abivalla­vanema ametikohal, endine Põlva maavanem Igor Taro on Põlva vallavolikogu esimees ning endine Hiiu maavanem Riho Rahuoja Hiiumaa vallavolikogu aseesimees.
Tartu endine maavanem on Tartu abilinnapea, endine Lääne-Viru maa­vanem Marko Torm Rakvere linna­pea ning endine Valga maavanem Margus Lepik on Valga valla­vanem.
Kolm endist maavanemat töötab rahandusministeeriumi regionaalhaldusosakonnas talituse juhina. Endine Lääne maavanem Neeme Suur juhib Läänemaa talitust, endine Pärnu maavanem Kalev Kaljuste Pärnu talitust ning endine Viljandi maavanem Erich Palm Viljandi talitust. Ka möödunud aasta kevadest Saare maavanema kohuseid täitnud Jaan Leivategija töötab rahandusministeeriumi regionaalhaldusosakonnas, tema juhtida on Saaremaa talitus.
Endine Võru maavanem Andres Kõiv töötab Võru Tarbijate Ühistu juhatuse liikme ametikohal.
Endine Harju maavanem Ülle Rajasalu läks pensionile. Rajasalu kuulub Tallinna linnavolikokku ning on ka Pirita linnaosakogu esimees.
Endine Rapla maavanem Tõnis Blank võttis Sotsiaal­demokraatliku Erakonna (SDE) pressiesindaja sõnul aja maha ja puhkab, kuid samas on ta SDE Raplamaa piirkonna esimees, Kehtna Hoiu-laenuühistu juhatuse ja krediidikomitee liige, Raplamaa haigla nõukogu liige, MTÜ Kehtna kultuuri­selts juhatuse liige ning Kehtna aleviku külavanem.
Endine Järva maavanem Alo Aasma on Paide linnavolikogu revisjonikomisjoni juht. Aasma ütles BNSile, et ta on võtnud aja maha ja puhkab.
Endine Ida-Viru maa­vanem Andres Noormägi on alates eelmise aasta kevadest haiguslehel.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411