Reede, jaanuar 19, 2018
 

Kuldne Hiiumaa jõudis Soome

Ly Kaups
Alles kolmapäeva hommikul Soome laeval said messile MATKA 2018 minejad kätte tänavuse Hiiumaa turismikataloogi esimesed numbrid. “Niiiiii ilus on jälle, kuldne luksuslik Hiiumaa ja metsikult mõnus,” jagas kataloogi toimetaja Ly Kaups on rahulolu.
Kataloogi tänavune trükiarv on 22 000, neist 3000 viidi kohe Soome.
Eriline on, et seekord on messiboksi põhikorraldaja Hiiumaa turismiliit. Kaasa löövad Tuuru, Hiiumaa turismi­infokeskus, LEADER tegevuskeskus, Hiiumaa Muuseum ning hulk ettevõtjaid: Mainegrupp, Hiiu Pagar, Roograhu restoran, Hõbekala, Pihla talu puhkemajad, Roose puhkemaja ja saarlased. “Oleme aastaid koos saarlastega Soomes messiboksi jaganud, aga ikka nii, et meie oleme nende pinnal, seekord on vastupidi,” selgitas Kaups. “Saab nalja, kõrval teiste Eesti bokside töötajad juba hõõruvad käsi ja ootavad, mis saama hakkab,” naeris Kaups.
Hiiumaad esitletakse tänavu metsikult mõnusa puhke­kohana, messikülastajatele jagatakse trükivärsket kataloogi ja kaasavõetud trükiseid, Hiiumaa maitseid pakuvad ettevõtjad.
Mess MATKA 2018 kestab kolmapäevast pühapäevani.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411