Teisipäev, jaanuar 30, 2018
 

Kärdla Cup`i karikad võitsid Tähtvere ja Kontsertlavad

Jaanus Kõrv | Hiiu Leht
Jaanus Kõrv | Hiiu Leht
Jaanus Kõrv | Hiiu Leht
Jaanus Kõrv | Hiiu Leht
Sel nädalavahetusel, 27.–28. jaanuaril toimunud 19. turniiril Kärdla Cup alustas alagruppides 15 meeskonda ja 7 naiskonda kolmel mänguväljakul: Viskoosas, Kärdlas ja Paladel.
Meeskondades pidasid lahinguid Kuldkroon, Parim Enne, Võru, Rissu VS, Setu Sauna Selts, Vahet pole (12. koht), Hiiumaa (4. koht), BC Luusers, Randvere, Mooste SK, Nõmmekruusi, Nordauto, BC Maka, Kontsert­lavad, Kommipomm, nasikondadest Tartu vald, KK Askus (4. koht), Spirit, Võtaks Ära, SibaTigu, Pallikava ja Tähtvere.
Hiidlaste võistkonnad sedapuhku esikolmikusse ei pääsenud. Hiiumaa naistel (KK Askus) tuli kolmanda koha mängus napi viie punktiga alla vanduda naiskonnale SibaTigu.
Naiste finaalmängus läksid vastamisi Tähtvere ja Tartu vald. Esimese kümne minuti jooksul ei suutnud Tartu valla naised Tähtvere mängijaid kuidagi pidurdada ja tundus, et mäng on esimese poolajaga tehtud. Teisel poolajal võtsid tartlannad end kokku ja jõudsid peaaegu järele. Ent viskekahuri Tiina Terasmaa kolmesed panid asja paika ja tulemusega 40:33 viis Tähtvere turniirivõidu koju.
Meeste finaalis olid vastamisi Kontsertlavad ja Mooste SK. Punkt-punkti mäng oli finaali vääriline. Pinge kasvas lõpuminutitel haripunkti ja normaalaja lõpuvile kõlades seisid tablool viiginumbrid 31:31. Mängu tulemuse pidi otsustama korvpallurite keeles “äkksurm”, mis tähendab lahtihüppelt mängu kuni esimese punktini, kaasa arvatud kasvõi üks vabavise. Nii juhtuski. Mooste mehed eksisid määruste vastu ja Kontsertlavad said õiguse kaheks vabaviskeks. Kastanid pidi tulest välja tooma hiidlane Kristjan Kuuse. Esimene vise läks mööda, teine tabas ja Kärdla Cup 2018 võitjaks tulemusega 32:31 tituleeritigi Kontsertlavad.

 

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411