Teisipäev, jaanuar 30, 2018
 

Hiidlased pääsesid Koolitantsule kolme tantsuga

erakogu
Reedel Kärdla kultuurikeskuses toimunud festivali Koolitants esimesest maakondlikust voorust pääses otse finaali kolm tantsu.
Kaks Tiina tantsustuudio tantsu: Eesti tantsude kategoorias “Pesunaiste polka”, mida esitasid 10.–12. klassi tantsijad, lastetantsude kategoorias “Kevad”, mille esitasid 1.–4. klassi tantsijad. Mõlema tantsu autor on tantsuõpetaja Tiina Kaev. Kolmandana pääses otse finaali Jaanika Kuuse tantsurühm Naadresed “Jõulupuka tantsuga”, mille tõid Eesti tantsude kategoorias lavale 4.–7. klassi õpilased.
Edasipääsenute arv ei ole lõplik, sest n-ö jokkerina võib Hiiumaalt finaali veel tantse pääseda. Näiteks 2016. aastal sai jokkerina finaalis osalenud Tiina tantsustuudio tants “Rongisõit” laureaadi­tiitli.
Tiina tantsustuudiolt oli võistlustules kokku 13 tantsu ja 94 tantsijat, kes lisaks pälvisid ka kaks eripreemiat. Särava esituse eest tunnustati Tiina Kaevu tantsu “Väikesed jänkud”, mille esitasid 1.–4. klassi lapsed. “Regitants”, mille tantsisid 10.–12. klassi tantsijad, sai “Lihtsuses peitub võlu” eripreemia.
Tantsuõpetaja Tiina Kaev jäi tulemustega väga rahule. “Võime tulemuste üle ainult rõõmu tunda,” nentis ta.
Kaevu sõnul jõudsid tema õpilased tantsude ette­valmistusega õigeaegselt valmis ja kõik tantsud olid lavaküpsed.
Tänavuse festivali Koolitants finaalkontserdid toimuvad 14.–15. aprillil Paides.

 

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411