Reede, detsember 1, 2017
 

Ühest august poolsada eksponaati

Lääne-Eesti Pommigrupp
Esmaspäeval, 27. novembril said demineerijad väljakutse Malvaste külla. Endisel sõjaväe harjutusväljakul kaevetöid teinud inimene oli leidnud lahingumoona detaile ja palusid piirkonna üle kontrollida. Demineerijad kaevasid tunni ajaga ühest august välja poolsada 37 mm mürsku ja mürsukilde. Kuna leitud õppemürsud on täismetallist ega sisaldanud lõhkematerjali, jäid leiud Hiiumaa militaarmuuseumi palvel muuseumile eksponaatideks.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411