Reede, detsember 1, 2017
 

Tamor Tomsonile EMV pronksmedal

Hiiumaa spordikooli treener Arvo-Jüri Rist oli oma kolme õpilasega nädalavahetusel Tallinnas, selgitamaks välja Eesti meistrid vene kabes kadettide vanuserühmas.
Noormeestest oli võistlemas Tamor Tomson (sündinud 2004), kes oleks EMV-l võinud osaleda veel ka minikadettide arvestuses. Seekord mängis Tamor endast kuni kolm aastat vanematega. Šveitsi süsteemis mängides sai ta neli võitu, kaks viiki ja ühe kaotuse ning lõpparvestuses jagas 11 mängija seas teist-kolmandat kohta. Juhul, kui mitmel mängijal on võrdne arv punkte, arvutatakse erinevate näitajate järgi koefitsient, mille alusel selgitatakse võitja. Tamor sai koefitsiendiga kolmanda koha ja pronksmedali, kaotades ainult võitjale Kris Taimrele.
Tüdrukuid oli osalemas vähem, kümme, ja nad mängisid turniirisüsteemis – igaüks sai mängida üheksa partiid. Kätlin Mast oli meie tüdrukutest edukaim – ta sai neli võitu, kolm viiki ja kaks kaotust ning kogus 11 punkti. Sellega jäi ta jagama neljandat kuni kuuendat kohta, kuid koefitsiendiga tuli lõppkokkuvõttes kuuendaks.
Triin Unt sai kirja kolm võitu, ühe viigi ja neli kaotust – kogus kokkuvõttes seitse punkti ja sai seitsmenda koha. Tütarlastest viisid võidud koju Merilii Jalg ja Triinu Jalg.
“Kui arvestada, et osa vastastest olid meie kabetajaist vanemad ja ka rohkem võistelnud, siis on tegemist rahuldava esinemisega ning Tamor Tomsoni tulemus oli isegi väga hea,” jäi treener oma õpilaste esinemisega rahule.
Kristi Linkov
Hiiumaa spordikool

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411