Reede, detsember 29, 2017
 

Talitust hakkab juhtima Orav

Hiiumaa maakondliku talituse juhiks kandideerinute hulgast osutus valituks endine Pühalepa vallavanem Ants Orav. Orav osutus valituks kaheksa kandidaadi seast, kelle seas kandideeris talituse juhiks ka praegune maasekretär Piret Sedrik ja maavanem Riho Rahuoja. Hiiumaa talitusse jääb kolm töökohta: talituse juhataja, planeeringute peaspetsialist ja arhivaar.
Eile kinnitati ametisse 14 regionaalhalduse osakonna maakondliku talituse juhti. Talituse juhid valis välja konkursi­komisjon. Regionaalhalduse osakond ja selle talitused alustavad tööd 2. jaanuaril 2018.
Saadetud pressiteates rõhutatakse, et talituse juht ei ole uus maavanem. Talitused kuuluvad rahandusministeeriumi regionaalhalduse osakonna koosseisu ning maakondlikel talitustel pole oma eraldiseisvat laialdast otsustuspädevust ja eelarvet.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411