Teisipäev, detsember 5, 2017
 

Regula asendab hoolduse ajal Tiiut

Seoses parvlaeva Tiiu käiturite planeeritud hooldusega Soomes, teenindavad pühapäevast, 10. detsembrist kuni pühapäeva, 17. detsembrini Rohuküla-Heltermaa liini parvlaev Regula ja parvlaev Leiger, teatas OÜ TS Laevad.
Ühtlasi annab ettevõte teada ka väiksema laeva sõiduajad. Eelnimetatud ajavahemikul teeb Regula iga päev hommikused reisid, mis väljuvad kell 6.30 Rohukülast ja kell 8.30 Heltermaalt. Lisaks reedeti kell 20.30 reisi Rohukülast ja kell 22.00 Heltermaalt väljuvad reisid. Pühapäeviti teeb Regula kell 14.30 ja kell 17.30 Rohukülast väljuvad reisid ning kell 16.00 ja kell 19.00 Heltermaalt väljuvad reisid. Ülejäänud sõiduplaanis olevad reisid teeb parvlaev Leiger.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411