Teisipäev, detsember 5, 2017
 

Paasoja suurepärases hoos

Eesti korvpallikoondise tagamängija Martin Paasoja on Rumeenia kõrgliigas tulemuslikult mänginud. Viimati aitas rahvuskoondise eest Suurbritannia vastu resultatiivseim olnud Paasoja Craiova võidule Bukaresti Dinamo vastu.
Tulemusega 110:84 lõppenud kohtumises alustas hiidlane küll pingilt, ent sai siiski 28 mänguminutit kirja. Selle ajaga tõi ta koduklubile 14 punkti, lisaks võttis kuus lauapalli ja andis viis resultatiivset söötu ning tegi sama palju vaheltlõikeid. Craiovale oli see seitsmest mängust neljandaks võiduks, millega jagatakse neljandat kohta.
Seitsme mänguga on Paasoja viibinud platsil keskmiselt 29 minutit. Selle ajaga on tema kontole kogunenud keskmiselt 12,4 punkti, 2,6 resultatiivset söötu ja 2,4 lauapalli. Kasutegur 11,7.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411