Teisipäev, detsember 5, 2017
 

Mälumänguritel tubli järelkasv

Triin Helimets
Vaieldamatult on mälumängud meie saarel populaarsed ja eriti rõõmustav on, et nooredki armastavad ajugümnastikat.
29. novembril toimus Kärdlas vabariikliku koolinoorte 15. mälumängumeistrivõistluste piirkonnavoor. Vastama pidi 50 küsimusele, mis seotud ajaloo, kultuuri, spordi, looduse, kunsti, leiutiste või varia ehk silmaringi­teemadega.
Arvestust peetakse kahes vanuseklassis: eraldi võistlevad põhikooliõpilased ja gümnasistid, kusjuures küsimused on samad, kuid noorematele antakse lisa­vihjeid. Finaali saab igal juhul maakonna parim, aga piisavalt kõrgete punktide puhul võib võimalus olla teistelgi.
Põhikooli võistkondi oli seekord seitse: kõige suurema seltskonnaga oli kohal Käina – nende võistlejaid jagus nelja tiimi, Laukalt oli kaks võistkonda ja Kärdlast üks. Hiiumaa gümnaasium oli esindatud seitsme võistkonnaga.
15. aprilliks on põhjust tellida suurem buss, sest tänu suurepärastele tulemustele sõidab Viimsis toimuvale finaalvõistlusele neli võistkonda: Ma ei tea, A-Rühm, Uminohito ja Kuupeale.
Soovime neile teravat taipu, raudset loogikat ja inimlikku vedamist!
Tiiu Heldema
Hiiumaa gümnaasium

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411