Reede, detsember 29, 2017
 

Magnuse äri sulgeb raamatupoe

Keskväljaku Konsumi teisel korrusel tegutsenud OÜ Magnuse Äri lõpetab raamatute müügi. Komplekteerimine peaks lõpule jõudma jaanuari keskpaiku. Juhatuse liikme Anne Eesmaa sõnul on põhjus proosaline: raamatud lähevad kallimaks ja neid ostetakse vähe. Magnuse Äri, mis tegutsenud 1994. aastast, sellega oma tegevust aga ei lõpeta. Kuigi Hiiumaa gümnaasium riigigümnaasiumina saab oma õpikud nüüd teist kanalit kaudu, jätkub Magnuse Äri vahendusel õpikute müük nii Hiiumaa kui Saaremaa koolides.
“Ma tänan kõiki hiidlasi, kes raamatuid ostes on meil siiani aidanud püsima jääda,” tänas Anne Eesmaa. Hiiu Lehele ütles ta, et on veidi mures sellepärast, kus edaspidi n-ö Hiiumaa oma kirjandust müüma hakatakse.
Raamatuid saab Hiiumaal osta ka Selveris, aga päris spetsialiseerunud raamatukauplust saarel pärast Magnuse Äri sulgemist enam polegi.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411