Teisipäev, detsember 5, 2017
 

Maakilvas parim Pühalepa

Laupäeval mängiti Hellamaa perekeskuses Tiit Kervese eestvedamisel Maakilva teine eelvoor. Kui esimeses voorus oli parim Emmaste, siis seekord võttis võidu Pühalepa, keda esindasid Kaja Hiis-Rinne, Ester Liit, Juri Omann ja allakirjutanu. Esimese vooru 54 punktile lisati nüüd 68. Kokkuvõttes saadud 122 punkti tähendab üleeestilises paremustabelis kohta teises tosinas ehk otsepääsu veebruarikuisesse A-finaali Paides, mille Püha­lepa möödunud hooajal võitis. Viimastena pääsesid seekord 24 sekka Ridala ja Lihula 115 punktiga. Nimekirja esiots on aga võimas – nii teenis Otepää sajast võimalikust 83 punkti ja kahe mänguga 155. Näiteks meie naaber Haapsalu on 143 punktiga neljas.
Emmaste esindus kogus seekord 48 punkti ja on kokku­võttes 108 punktiga 30. koha piirimail. See tähendab, et jaanuarikuu teisel laupäeval ootab nii neid kui ülejäänud Hiiumaa võistkondi B-finaal. Erinevalt A-finaalist mängitakse see maakondades üle Eesti, Hiiumaal Hellamaa perekeskuses.
Võõrustajavõistkond ehk Hellamaa küla oligi teisel etapil teine 49 punktiga. Kokku on neil 101 ja seekord 44 silma kirja saanud Kõrgessaarel 85 punkti.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411