Reede, detsember 22, 2017
 

Kütusehinnad tablool ja tanklas erinesid

Kärolyn Kivistik | Hiiu Leht
Eile ei klappinud Jetoili Kärdla automaattanklas tablool ja tanklas olevad hinnad. Viimased olid märksa kallimad, tablool oli bensiini hinnaks 1,209, tanklas 1,239, diislihinnad vastavalt 1,229 ja 1,259. Milles asi?
Vastab Jetoili Hiiumaa müügijuht Raivo Klaas: Meil oli Kärdla tanklas automaadi ja posti vahelises suhtluses tehniline rike, mille lahendamisega parasjagu tegeleme. Kuna elektrooniline seade vajab diagnostikat, võtab tekkinud vea diagnoosimine ja parandamine rohkem aega kui korraks arvutisse sisse-välja logimine või lihtne restart. Kohe, kui meil on rikke diagnoos teada, määrame lahenduse. Vahepealsel ajal käime kontrollimas, et hinnad postis ja automaadis ikka korras oleks. Kärdlas tekkinud vea diagnoosimise käigus kontrollime igaks juhuks üle ka meie Käina tankla. Kõikide küsimuste, murede, tähelepanekute puhul tasub neist alati ka meile teada anda, kas meiliaadressil kaardikeskus@jetoil.ee
või info@jetoil.ee

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411