Teisipäev, detsember 5, 2017
 

Jõulurõõmu haiglas viibivatele lastele

Heategevusorganisatsioon MTÜ Naerata Ometi korraldab tänavu üheksandat aastat projekti “Jõulud haiglas”. Jõuluajal külastatakse haiglate lasteosakondi üle Eesti ja kingitusi viiakse 300–400 lapsele ja haiglatöötajale. Hiiumaa haiglasse jõutakse 21. või 22. detsembril.
“Jõuluaeg on lastele üks oodatumaid ja rõõmsamaid aegu aastas, kuid nende lasteni, kes on sunnitud pühad haiglas veetma, et pruugi jõulutunne ega -soojus jõuda,” rääkis ühingu juhatuse esimees Kuno Kompus. “Kuna haiglad oma põhitöö kõrvalt ei jõua ise lastele jõuluprogramme pakkuda, siis oleme koos heade toetajatega püüdnud seda lünka täita.”
Kinke jagavat jõulu­vana saadavad ringkäigul üllatus­esinejad, kes aitavad korraldada haiglas viibivatele lastele meeldejääva päeva. Külaskäigud haiglate lasteosakondadesse tehakse vahetult enne jõule, 19.–22. detsembrini. Ühtekokku on kavas nelja päevaga läbi käia 17 haiglat üle Eesti.
Kõik, kes soovivad omalt poolt kaasa aidata, et muuta haiglas viibivate laste jõulud veidike rõõmsamaks, saavad toetada pangaülekandega. Info leiab ühingu veebilehelt www.naerataometi.ee
Annetuse saab teha ka SMSiga numbrile 13013 märksõnaga Naerata joulud annetad 1,6 eurot ja SMSiga numbrile 13017 märksõnaga Naerata joulud 3,2 eurot.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411