Reede, detsember 1, 2017
 

Hiidlased spordiennustamises edukad

Ristsõnaajakiri Onu Uno korraldab üle 20 aasta spordimaailma suurvõistluste ajal ennustusvõistlusi. Sel aastal jõudis kaks hiidlast kuue sekka. Ajakirja vahel ilmub neli korda aastas ennustustalong, mida tuhatkond spordihuvilist täidab ja ristsõnameistrile saadab.
Selle aasta nelja ennustuse koondtulemusena teenis Kairi Pisa 723 punktiga teise koha, Vaiko Kivi kogus kuuendana 720 punkti. Parim oli tartlane Ego Nänilane, kes sai kokku 737 punkti.
Ennustada tuli suusaalade meistrivõistluste parimaid veebruaris, võrkpalli Euroopa meistrivõistlusi ja kergejõustiku maailmameistrivõistlusi suvel ning terve aasta jooksul toimunud autoralli ja vormel-1paremaid.
Aastatel 2012 ja 2013 oli Kairi Pisa parim nelja ennustuse kokkuvõttes, aastal 1998 sai sellega hakkama Jargo Pisa.
Kuuenda koha teeninud päästeametnik Vaiko Kivi ütles, et ennustamine suurt osa tema elust ei võta, aga kui kusagil midagi silma jääb, võtab ikka osa. “Olen suur tugitoolisportlane ja ennustan kogunenud teadmiste põhjal, seega põhjalikke analüüse enne ennustuse kirjapanemist ei tee,” selgitas ta enda tulemuste tagamaid. Kivi lisas, et näiteks jalgpalli maailmameistrivõistluste ajal korraldavad nad sõpruskonnas ka ise ennustusvõistlusi.
Hergo Tasuja

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411