Reede, detsember 29, 2017
 

Heinsoo turniiri võitis Valts

Laupäeval, 23. detsembril peeti Käina kooli võimlas traditsiooniline võrkpallitreener Kaubo Heinsoo mälestusturniir meeste võrkpallis. Käina spordikeskuse juhataja Hannes Maasel teatas, et turniiril osales neli võistkonda. Turniiri võitjakarika pälvis võistkond Valts, kes alistas kõik vastased, kaotamata ühtegi geimi. Teise koha karika pälvis võistkond Hiiu Teed. Kolmandaks tuli võistkond Hiiumaa võrkpalliklubi II võistkond ja neljandaks treener Ülari Kaibaldi südilt mänginud noored kasvandikud Hiiumaa võrkpalliklubi
I võistkond. Lisaks karikatele said võitjad maitsta ka auhinnakringlit.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411