Reede, november 10, 2017
 

Viskoosa alustab hooaega

Katrin Laan
Eelmine hooaeg jäi Viskoosa saalihokiklubil võistkonna komplekteerimisega seotud probleemide tõttu vahele.
Klubi Facebooki lehekülg aga kuulutab, et käesolevaks hooajaks on meeskond uue hingamise saanud.
Esimesed esiliigamängud peab tiim juba eesoleval nädala­vahetusel, kui Kristiine spordihallis võõrustatakse laupäeval kell 13.45 algavas mängus võistkonda TVK Leegid ning päev hiljem kell 12 võistkonda Viimsi Kepp. Viskoosa klubi eest jooksevad platsile Mikk Ventsel, Rasmus Eimla, Andrus Kuusk, Keio Kanna, Margus Käär, Rivo Pärna, Helmur Rajang, Rannar Malk, Robin Niidas, Veiko Samm, Sander Voitka, Taavi Rand, Kasper Mast, Andres Tammeveski, Danver Mets, Kaspar Suits, Märt Käär, Vladimir Kljain, Rain Odramaa ja Miko Malk.

Hergo Tasuja

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411