Reede, november 24, 2017
 

Tuul seiskas praamiliikluse

Eile ennelõunal katkes praamiliiklus Heltermaa-Rohuküla liinil. Tugeva tuule tõttu tühistati väljumised kell 10 Rohuküla ja 11.30 Heltermaa sadamast. Kell 14.30 taastus parvlaevaühendus ja väljus reis Helter­maalt.
Kihnu Veeteede hallataval Sõru-Triigi liinil neljapäeval häireid polnud.
Viimati katkes liiklus Hiiumaa ja mandri vahel 30. oktoobril parvlaev Leigri rikke tõttu. Kuna Heltermaa ja Rohuküla sadamas on kummaski vaid üks sobiv kai uute laevade sildumiseks, siis ei saanud Tiiu Rohukülas silduda ja pidi Heltermaale tagasi pöörduma, kuniks Leigri rike kõrvaldati.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411