Reede, november 3, 2017
 

Tanel Juhe “Praktik Cum Laude” finaalis

Eesti tööandjate keskliidu parima praktikandi konkursil “Praktik Cum Laude” osales ka hiidlane, ASis Empower töötav Tanel Juhe. Juhe, kes õppis Tallinna Polütehnikumis jaotusvõrgu elektriku neljanda taseme kursusel, oli üks kuuest kandidaadist õpipoisi kategoorias.
Kokku esitati konkursile 50 kandidaati ning lisaks õpipoisi kategooriale valiti parim praktikant ka kõrg- ja kutsehariduse kategoorias.
Eesti tööandjate keskliidu juhataja Toomas Tamsare sõnul esitasid tööandjad konkursile väga erinevate valdkondade noori, keda ühendab soov oma oskusi praktika ajal maksimaalselt arendada. “Praktika on oluline samm õpingutes ja sellesse pühendunult suhtumine väärib märkamist,” ütles Tamsar. “Praktika aitab noortel olla erialaselt konkurentsivõimelisem – see on investeering tulevikku,” lisas ta.
Haridus- ja teadusministri Mailis Repsi sõnul võidavad praktikast kõik osalised. “Õppijad saavad töökogemuse, õppeasutused on paremini kursis ettevõtetes toimuvaga, tööandjad saavad ülevaate koolides õpetatavast, võimaluse anda tagasisidet ja leida uusi töötajaid,” ütles Reps.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411