Reede, november 24, 2017
 

Registreerimine talvesafarile algas

Saare Seikluse Talvise Safari start antakse 20. jaanuaril kell 12.30 Kärdlast, aga meeskondade registreerimine võistlusele on juba alanud. Ettevõtmise eesmärk on turgutada Hiiumaa majandust, kaasates võimalikult palju kohalikke ettevõtjaid ja anda osalejaile saare ettevõtlusest ülevaade läbi põnevate lisaülesannete. Rajal saab olema 50 kontrollpunkti, mille meeskonnad läbivad endale sobivas järjekorras. Seiklusel võisteldakse kahes klassis – youngtimer, kus sõidetakse autodega, mille väljalaskeaasta on 1994 või varem ja vabaklass, kus võisteldakse vabalt valitud sõiduvahendiga. Soovituslik riietus võistlejatele on 1980. aasta taliolümpiamängud Lake Placidis.
Autasustatakse mõlema võistlusklassi kolme parimat võistkonda meenete ja kohalike ettevõtjate toodetega ning osalejatele on ka loosiauhinnad.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411