Teisipäev, november 7, 2017
 

Rahvamajade tuur toob saarele Eeva ja Villu Talsi

erakogu
Novembri alguses sõidutab Eesti pärimus­muusika keskus pärimus­muusika Eesti saartele ja muidugi ka Hiiumaale.
Pärimusmuusikaga kutsuvad kohtuma aastaid ühtset teed ja muusikute elu elanud Eeva ja Villu Talsi. Kaks armastatud inimest on tõeliselt kokku kasvanud, neist on saanud abikaasad ning kontserdilgi esitavad nad heli­loomingut, mis koos loodud ja helisema pandud. Õhtu pakub mitmekülgset repertuaari ja avastamis­rõõmu, kui tuntud pärimusmuusikud tutvustavad ka oma lemmikpalasid pärimusmuusikavaramust.
“Oleme Villuga Tartu Ülikooli Viljandi kultuuri­akadeemias hoolega pärimus-muusikat õppinud ja seetõttu teame palju pärimuslugusid. Lemmikuteks on erinevad polkad ja labajalad,” kirjeldab Eeva Talsi Rahvamajade tuuri kontsertprogrammi.
Õhtule annab hoogu torupilli mängimise traditsiooni taaselustaja ja pillimees Ants Taul, kellel on rääkida põnevaid memuaare kunagistest kontsertturneedest mööda suurt ja laia Nõukogude Liitu.
Kuuel õhtul kõlavad erinevates rahvamajades Hiiumaal, Saaremaal ja Vormsil lood Eeva Talsi sooloplaadilt “Vähemalt täna”, publik saab kuulda ka rahva lemmikpalasid Curly Strings`i repertuaarist.
Rahvamajade tuur kestab 7. novembrist 12. novembrini ning jõuab Käina kultuurikeskusesse neljapäeval, 9. novembril. Kontsert algab kell 19. Piletid saadaval nii Piletilevist kui kohapeal enne kontserdi algust.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411