Teisipäev, november 7, 2017
 

Kirjaniketuur Kärdlas

erakogu
Homme kohtuvad Kärdla raamatukogus lugejatega Carolina Pihelgas, Kalju Kruusa, Igor Kotjuh ja Kaur Riismaa.
Carolina Pihelgas (s 1986) on eesti luuletaja ja tõlkija. Ta on avaldanud neli luuleteost ning tema luule ja tõlketööd on saanud erinevaid tunnustusi. Näiteks 2012. aastal omistati talle Gustav Suitsu nimeline stipendium.
Kalju Kruusa (s 1973) on eesti luuletaja ja tõlkija. Temalt on ilmunud seitse luulekogu ja lisaks luulele on Kruusa teinud mitmeid tõlkeid. Tema töid on tunnustatud erinevate luule­preemiatega, sh Betti Alveri auhinnaga luulekogu “Meele­olu” eest.
Igor Kotjuh (s 1978) on luuletaja, ajakirjanik, esseist ja tõlkija, kes kirjutab nii eesti kui vene keeles. Eesti keeles on talt ilmunud kolm luule­kogu. Ta on saanud erinevaid luulepreemiaid ning 2015. aastal anti talle Valge­tähe V klassi teenetemärk.
Kaur Riismaa (s 1986) on eesti luuletaja, dramaturg ning näitleja, kes avaldanud seitse luulekogumikku. Tema luulet on tunnustanud kriitikud ja teosega “Pimeda mehe aiad” võitis Riismaa kirjastuse Tänapäev romaani­võistluse.
Kohtumine algab homme, 8. oktoobril kell 17.30 Kärdla raamatukogus Rookopli 18.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411