Reede, november 3, 2017
 

Ken Pähn Eesti saalihokikoondises

erakogu
MM valikturniiriks valmistuv Eesti meeste koondis, mille ridades sellest hooajast mängib ka hiidlane Ken Pähn, peab 3.–5. novembrini Soomes treeningkogunemise, mille käigus peetakse kaks kontrollkohtumist. Laupäeval kohtutakse PSS esindusmeeskonnaga ja pühapäeval Tikkurila Tikkerit meeskonnaga Vantaal.
Varem on Pähn mänginud U18 ja U21 Eesti koondises, meeste koondise kogunemisele kutsuti ta esmakordselt. Pähn siirdus mullu sügisel mängima PSS ehk Porvoon Salibandyseura ridadesse, kus ta mängib teist hooaega.
“Ilmselt see talle ka koondise koha tõi,” ütles Hiiumaa spordiblogi pidaja Hergo Tasuja.
Pähn ise nentis toona, et Soome klubis mängimine on tema jaoks suur areng ning, et tema unistus on kunagi pääseda Soome meistriliigasse. Oma saalihokimängija karjääri alustas Ken Pähn lapsena Viskoosa spordiklubist.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411