Teisipäev, november 14, 2017
 

Kärdlas avatakse mündipesula

Kärolyn Kivistik | Hiiu Leht
OÜ Solar Projekt ehitab käesoleva aasta lõpuks Kärdlasse, Kõrgessaare maanteel asuva Jetoili automaat­tankla kõrvale sõidukite iseteenindus- ehk mündipesula.
“Mõte Kärdlasse mündi­pesula ehitada tuli sellest, et mujal Eestis on need juba väga levinud,” rääkis OÜ Solar Projekt üks omanikke Kaspar Kibuspuu.
Tema sõnul on Kärdlas praegu vähe võimalusi oma sõidukit pesta. “Minu teada on Kärdlas praegu kaks auto­pesulat, mõlemad on avatud esmaspäevast reedeni kaheksast viieni. Inimesed on sel ajal enamasti veel tööl ja neil pole võimalust oma autoga pesulasse minna,” selgitas ta.
Kibuspuu sõnul hakkab OÜ Solar Projekt pesula olema avatud seitsmel päeval nädalas ja 24 tundi ööpäevas. “Inimesed saavad mündi­pesulas oma sõidukeid pesta endale sobival ajal, ka peale tööpäeva lõppu ja nädala­vahetustel,” lisas ta.
Rajatavas mündipesulas saab ühe euro eest autot pesta sada sekundit järjest ehk minut ja 40 sekundit. “Vahet pole, mis pesu sa oma sõidukile teed – eelpesu, šampooniga pesu, survepesu ja pärast vahatamine – kõik on ühe hinna sees,” selgitas Kibuspuu. Keskeltläbi saab klient auto puhtaks pestud 5 euroga.
Mündipesula peaks valmima käesoleva aasta lõpuks. “Loodan, et jõuame enne jõule valmis,” ütles Kaspar Kibuspuu.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411